Hoe en wat?

Mijn verhaal is eigenlijk niet zo belangrijk. Het is jullie verhaal dat er toe doet. Wanneer we elkaar mogen ontmoeten verwacht dan geen show of voorstelling maar een gezellige conversatie zoals je die aan de bar kunt hebben. Gezellig, ontspannen en vooral met veel gelach.

Ik ben vader van een (puber) zoon en een dochter die juf wil worden. Op een vrije dag trek ik graag de wijde wereld op mijn motor of lopend.

Als ventriloquist, wat een mooi woord is voor buikspreken, werk ik uiteraard met buikspreekpoppen. Eddy is mijn grootste vriend omdat ie lekker gevat is en overal een antwoord op heeft. En dan is Opa er ook nog, favoriet bij de dames hihi…

• Eddy gaat graag mee naar een verjaardag, braderie of bruiloft.
• Opa is liever aanwezig in een verpleeghuis of het feestje van buurvrouw Sjaan.

Er is voor iedereen aandacht. Gewoon omdat ik het leuk vindt. Ik merk keer op keer dat iedereen stapel verliefd wordt op mijn poppen. Ik zorg voor verbinding en ontspanning tussen mensen. Bij mij zijn alle vooroordelen verboden en iedereen is gelijk.

De kosten voor een bezoek van Roelof en Eddy of opa bedragen 325,- voor drie maal een half uur of twee maal drie kwartier.

De kosten van een workshop voor maximaal 20 mensen bedraagt 650,-
    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.